Kako odpraviti težavo s hormonskim ravnovesjem

Ženske, moški, hormonske težave, menstrualni ciklus, težave, menopavza, PMS itd. Vsi se kdaj znajdemo v težavah bodisi fizičnih ali psihičnih, vsi imamo kdaj zdravstvene težave in seveda, da iščemo kako priti ven iz teh težav, za to bi naredili res vse, samo da bi se počutili dobro. Saj, kdo pa bi se želel počutiti slabo v svoji koži?

Noben in vedno bomo naredili vse, da nam zdravje ne bo pešalo. No, vsaj večina ljudi je takšnega mnenja. Recimo ena takšnih stvari, ki nam lahko pomaga je Vitex, ki pripomore k hormonskemu ravnovesju pred in med menopavzo pri ženskah. Je navadna konopljika, ki se po svetu uporablja že več stoletij med milijardami žensk s hormonskimi težavami.

Deluje tako, da spodbuja in normalizira hipofizo, ki uravnava ravnovesje estrogena in progesterona v telesu. Posebej pomaga ženskam, ki so prej jemale kontracepcijske tabletke in jih potem nehajo ter se jim nato potem poruši menstrualni cikel in mnogim nato tale Vitex še kako pomaga. Marsikatera je tudi zelo skeptična glede teh stvari ko je treba preizkusiti nekaj novega, pa mogoče če ne predpiše ravno doktor tega ne verjamemo in podobno. Veste kaj pravijo? Če ne probaš ne moreš vedeti!

Rezultat iskanja slik za vitex"

Lahko, da ti pomaga lahko da ne, ampak v večini primerov takšne reči zelo pomagajo, je pa res seveda od posameznika če sploh bo preizkusil kaj takšnega, če verjame/ne verjame v to in tako naprej. Moremo si pomagati sami, če si ne bomo sami kdo pa nam bo. In nehajmo biti venomer skeptični in začnimo verjeti tudi kdaj da kaj pomaga, ker dejansko določene stvari pomagajo, vendar smo ljudje vedno tako negativno nastrojeni in v nič ne verjamemo. Treba je poskusiti!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *