Kako dopolnjevati en drugega

Kaj je za vas ugodna ponudba za okno? Koliko je za vas cena, da je vendarle dobro ampak ugodno, da je cena za vas primerna? Razmislite malce sami pri sebi ter si odgovorite. Da bi mene kdo to vprašal bi mu odgovorila samo »kaj«?! Kajti nimam pojma o pojmu kako se kaj gibljejo cene za okna. Z mojim partnerjem sva ravno kupila stanovanje, vendar je v razsulu in bo potrebno konkretne in celotne prenove, kar zajema tudi vsa nova okna, vrata, tla, pač popolnoma vse novo.

In ker midva nisva se ravno kaj preveč nikoli v to spuščala, niti naju ni zanimalo nisva in še sedaj jaz nimam pojma kako je glede teh reči – gradbenih. Moj partner se je že kar nekaj naučil o le tem, vendar jaz pa se nikakor ne morem, ker mi niti ni zanimivo. Ja mi je zanimivo in hočem, da se vse čimprej naredi, vendar ni pa mi to gradbeništvo kaj preveč zanimivo, vendarle je to bolj moška zadeva, če kdo mene vpraša.

Image result for window

Jaz pa imam preko bolj reči o katerih pa moj partner nima blage veze. Tako se tudi dopolnjujeva. Jaz imam nekaj preko, on nekaj druga in to je potem tista celota, ki je nato potrebna da nekaj nastane iz nič. Meni je to všeč in tudi mojemu partnerju, saj si niti ne skačeva v lase in si ne pametujeva, ker on ne more meni jaz ne njemu, sploh pa ne glede oken, haha. Drugače pa ja, je fajn, da veš kaj kupuješ. Glede na to kako se je dragi poučil o vseh materialnih zadevah katere potrebujeva v novem stanovanju ne dvomim vanj in sem prepričana, da bo res vrhunsko vse skupaj! Pa se dajmo presenititi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *