Kaj kupiti za rojstni dan?

Prihaja dan, da ima kdo od tvojih rojstni dan pa ne veš kaj kupiti? Sploh, če je ta oseba moškega spola, kar se meni kot ženski zdi veliko težje kaj kupiti kot pa ženski, ker kaj pa vem, za žensko se najde tisoč in ena stvar za moškega pa moreš prav malo poštudirati kaj bi sploh kupil. No in ker je v kratkem imel moj oče rojstni dan in nisem pa nisem vedela kaj kupiti sem se spravila na splet in brskala v nedogled, dokler nisem naletela na oglas za laserski meter.

Pomislila sem sama pri sebi, da tega še nima in da bi bila res dobra ideja mu kupiti laserski merilnik do 40 metrov razdalje, in ker je on res mojster za vse, ni stvari, kar se tiče gradbenih del, da ne bi znal narediti in popraviti se mi je zdelo da bi znalo to biti res dobro rojstnodnevno darilo.

Image result for laserski meter

Nato sem en dan prespala, da sem videla če bom naslednji dan enakega mišljenja in ko sem se zbudila sem res bila enakega mišljenja zato sem kar šla na to spletno stran in naročila zadevico. Naročilo sem opravila že v jutranjih urah in je nato naročilo prispelo takoj drug delovni dan, kar mi je res všeč, da je dostava tako hitra. saj verjetno so imeli jih na zalogi zato je bilo tukaj hitro, verjetno če pa jih ne bi imeli na zalogi bi pa morala čakati.

Ampak glavno, da sem to hitro dobila. Nato, ko je prišel dan za rojstni dan in sem očetu izročila darilo ga je bil res res vesel! Ni pričakoval česa takšnega in najbolj vesela sem bila takat v tistem momentu, da sem našla stvar katero resnično potrebuje in jo je res bil izjemno vesel. Najbolj sem vesela, ko vidim na ljudeh, ki jih imam rada vesele in srečne, nasmejane obraze. To je neprecenljivo!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *