DO ZDRAVIH IN SIJOČIH LAS NE S 100, AMPAK S KAR 120 km/h!

So vaši lasje v zadnjem času monotoni in brez življenja? Ali pogrešate volumen, s katerim ste se nekoč ponašali? Bi se radi spet postavljali z močnimi in sijočimi lasmi, kakršne ste nekoč imeli?
Če opažate, da sta oblika in zdravje vaših las v zadnjem času nazadovala, obstajajo različni načini, kako lahko to popravite. Maske za lase, sprememba krtače ali glavnika, pogostost in način umivanja las, masaža lasišča, sprememba prehrane. Vse te stvari bodo izjemno pripomogle k izboljšanju stanja, vendar vam ne bodo prav nič pomagale, če ne boste delale tudi na svoji tehniki sušenja las po vsakem umivanju.

Sušilnik las

Ali resnično veste, kako pravilno osušiti svoje lase?
1. Nežno osušite svoje lase z mehko brisačo. Poskusite jih tapkati, in ne vleči ali cufati. Brisačo lahko kar obdržite na glavi nekaj minut, da bo vase vpila vso odvečno tekočino.
2. Lase previdno razčešite z glavnikom z redkimi zobci. Začnite pri konicah las in počasi napredujte proti koreninam, sicer boste lase zlomili.
3. Uporabite kvaliteten sušilnik las, ki vaših las ne bo izsušil. Poskusite svoje lase sušiti v smeri od korenin proti konicam, pri čemer nikdar ne sušite direktno konic, ki so najbolj občutljiv del vaših las. Pomembno je, da las med sušenjem ne izsušite in jim s tem ne vzamete vitalnosti, zato se pred nakupom sušilnika za lase temeljito poučite o tehničnih prednostih, s katerimi se ponaša vaš novi fen. Izsušeni lasje in lasišče se vam bodo začeli mastiti še hitreje kot sicer, saj bo telo skušalo nadomestiti izgubljeno maščobo in vlago. V uredništvu nas je navdušil novi Philipsov fen HPS920/00, ki ga odlikuje odlično razmerje med hitrostjo sušenja in stopnjo varnosti za vaše lase in lasišče.

KONCENTRATOR ZA OBLIKOVANJE IN ZAŠČITO LAS
Ta revolucionarna 6-milimetrska inovacija vam bo omogočila natančno oblikovanje zaželene pričeske, obenem pa bo varovala lase pred poškodbami. Ko si boste oblikovali lase, se jim boste med delom s koncentratorjem zelo približali in se jih včasih celo dotaknili, kar bi pri temperaturi 180 °C v normalnih okoliščinah predstavljajo grožnjo za dobrobit vaših las. Na srečo je Philipsov inovativni fen zavarovan pred takšnimi nezgodami s posebno loputo, ki se odpre, kadar se lasje preveč segrejejo. Zaradi odprtja lopute se vročina zniža, vašim lasem pa se zagotovi optimalna izkušnja oblikovanja las pod varnimi pogoji. 8-milimetrski nastavek vam bo obenem omogočil tudi krtačenje in glajenje.

Z IONSKO TEHNOLOGIJO DO GLADKIH IN SIJOČIH LAS
Sušilnik uporablja ionsko tehnologijo, katere velika prednost je protistatično sušenje. Pri takšnem načinu feniranja negativno nabiti ioni preprečujejo pojav neprijetne statične naelektrenosti, obenem pa negujejo in gladijo lasno povrhnjico. Rezultat tega so močnejši in bolj sijoči lasje, ki se ne kodrajo.

INFRARDEČA TOPLOTA ZA MAKSIMALNO ZAŠČITO PRED IZSUŠITVIJO
Novi fen je opremljen s keramičnim delom, ki bo vaše lase ogrel z infrardečo toploto. Prednost te tehnologije je njena nežnost, saj lase suši od znotraj, s čimer jih učinkovito ščiti pred izsušitvijo.

HITROST BREZ PRIMERE
Mnogokrat se zjutraj znajdemo v naglici in si moramo lase posušiti na hitro – v takšnih primerih s slabo vestjo nastavimo sušilnik na najvišjo moč sušenja in upamo, da to na njihovem zdravju ne bo pustilo usodnih posledic. S profesionalnim sušilnikom za lase HPS920/00 se vam to ne bo zgodilo, saj bo poseben motor vaše lase posušil z močjo 2300 W pri hitrosti 120 km/h, a jih pri tem zaradi svoje inovativne zasnove vseeno ne bo poškodoval.

ODLIČEN TUDI ZA PROFESIONALNO UPORABO
Zaradi svojega 3 m dolgega kabla in izjemno dolge življenjske dobe je ta sušilnik odličen tudi za uporabo v frizerskih salonih. Motor AC je bil namreč razvit prav posebej za profesionalni trg in se odlikuje s kar 50 % daljšo življenjsko dobo kakor prejšnji model HP4997/00, obenem pa vam bo izjemno močen zračni tok omogočal kar do 55 % hitrejše sušenje. Obenem lahko uživate v brezskrbni uporabi, ki vam jo omogoča standardna 2-letna garancija – to pa lahko z registracijo v spletu preprosto spremenite v kar 5-letno!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *