Bioresonanca v Ljubljani

Ko iščeš kakšno novo zadevico, ki te zanima kam in kako greš to brskati? Najdeš vse na spletu ali izveš večinoma od ust do ust? Pri meni je tako, da največ kar izvem je to iz spleta. Čisto vedno kar me zanima sem do sedaj še našla, tako dolgo iščem, da najdem. Ko sem iskala določena ličila sem jih našla, ko sem iskala točno določeno obleko, ki sem si jo vizualizirala v glavi sem jo tudi našla, potem ko sem iskala rešitve kako omiliti svoje zdravstvene težave sem tudi našla kar sem potrebovala. Moje zdravstvene težave so namreč z želodcem.

Nikoli v življenju nisem imela nekih zdravstvenih težav, sploh pa ne z želodcem in voila, nekega dne pa se je moje telo spomnilo, da me bo pa nekaj začelo jeziti, in to je pač želodec – kriv pa je tako samo en in edini stres! Vedno, ko sem karkoli pojedla me je sililo na bruhanje, in tudi zelo velikokrat sem, imela sem neznosne bolečine, v glavnem, ni bilo prijetno in tega ne privoščim nikomur. Seveda sem šla k zdravniku, kateri te tako ali tako po domače rečeno našopajo s tableti in ker so mi dali napačne, sem bila kot nek poskusni zajček (ker kao niso vedeli kaj točno mi je) sem se skoraj eno leto mučila, ker sem zaradi tega imela še več težav, ampak potem sem si rekla »DOVOLJ JE« in sem šla sama iskati rešitve, kajti če bi ljudje vedno poslušali zdravnike bi bili še večji kriplji, pač takšnega mnenja sem jaz, zaradi teh mojih slabih izkušenj. In nato sem začela brskati, kako si pomagati in prvo našla ene čajčke, ki so mojemu želodčku kar pomagali, vendar ne še v večini, ampak bilo je malce lažje za živeti.

Seveda sem si rekla moram najti še nekaj, da bo čisto v redu in prišla sem na bioresonanco. Bioresonanca Trivita v Ljubljani je pa bila tista, ki mi je pomagala, da se je moje življenje res končno stabiliziralo. Jaz sem človek, ko pač rada preizkusim stvari, da se potem odločim kaj mi najbolj ustreza in ja, priznam, da v bioresonanco sprva nisem kaj preveč verjela, ampak ok moram poskusiti sem si rekla. In končni rezultat je – fantastičen!!! Sedaj ni šans da jem kakšne te lekarniške tablete, če me kaj muči mnogo raje poiščem kaj bolj naravnega. Zdaj uživam čajčke, obiskujem vsake toliko časa bioresonanco, jem določena prehranska dopolnila, da pomagam mojemu telesu, da se napolni z določenimi vitaminčki in podobnimi rečmi, kar samo težko proizvede, ampak to pa je to. Nič več tablet od zdravnikov sem si rekla in tega se zdaj že en lep čas držim in počutim se fantastično. Včasih si pač moreš pomagati sam, da se spraviš ponovno na noge in da si ponovno to kar hočeš biti!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *